Nemzetközi és belföldi szállítás

Kedvező díjszabás minden viszonylatra

Gyorsaság, pontosság, kiszámíthatóság

Több száz elégedett ügyfél, 1989 óta

 

Vállalkozásunk 1989 óta szereplője a szállítmányozási piacnak, hazai és külföldi megbízóink igényeit egyaránt kielégítve. Az elmúlt közel három évtized kihívásainak eleget téve leginkább az Európai Unió tagországaiban dolgoztunk. Szállításaink során 24 tonnáig vállalunk részrakomány, komplett rakomány, illetve ADR áruk fuvarozását.  Az áruk mozgatását folyamatosan figyelemmel követjük és ügyfeleink részére pontos tájékozódást adunk annak helyzetéről.


Vállalati filozófiánk a megbízóink teljes körű, biztonságos kiszolgálása, mely a hosszú távú együttműködés kialakításának ás fenntartásának alapfeltétele. Megbízóink között szerepelnek spedíciók, termelő vállalatok és kereskedelemmel foglalkozó cégek is. A fejlődés cégünknél lendületes, ami nemcsak a járműállomány és szakembergárda folyamatos bővítését, hanem az Európai Uniós követelményekhez való alkalmazkodást is magában foglalja. Az Elektrans Elek és Fia Kft. megszerezte az ISO 9001 minőségtanúsítványt, amely garantálja a folyamatos minőséget, valamint azt, hogy a munkafolyamatok maximális összehangolásával a lehető legtöbbet nyújtsuk partnereinknek.


Telephelyünket 2006-ban, a Kiskunhalasi Ipari Parkban, a legújabb jogszabályi előírásoknak megfelelően alakítottuk ki. Itt a legkorszerűbb körülmények között végezhetjük gépkocsijaink javítását, szervízelését és mosatását. Modern irodáinkban több nyelven tárgyaló képes fuvarszervezők koordinálják járműveinket. Alkalmazottaink száma: 65 fő.
Gépjárműveink átlag életkora 3 év, típusában, mind megjelenésében homogén, összesen 45 db Renault teherautóval és 45 db Schwarzmüller félpótkocsival rendelkezünk.

 

Elektrans teelphely

 

Elektrans Elek és Fia Kft.

6400 Kiskunhalas, Majsai út 15.
Tel./Fax: 77/421-075
info@elektrans.com